Krafttak mot kreft 2021 Tokke kommune

6.- 14. mars er det Krafttak mot kreft i Tokke! På grunn av koronapandemien blir aksjonen i 2021 heldigital. 

Vest-Telemark vgs. avd. Dalen er med på årets Krafttak mot kreft, Kreftforeningens årlige innsamlingsaksjon. Du kan støtte aksjonen på skolens eget Vipps nummer, eller på Kreftforeningens digitale bøsse. Hver krone teller!

Å bli alvorlig kreftsyk forandrer alt. Den aller beste følelsen i livet er å få vite at man skal leve videre. Med din hjelp kan flere få oppleve den følelsen.

I dag overlever syv av ti nordmenn kreft, men bak statistikken skjuler det seg store forskjeller. Det er fremdeles flere kreftformer som svært få overlever. Eksempel på dette er bukspyttkjertelkreft og lungekreft. To av ti overlever lungekreft og færre enn én av ti overlever bukspyttkjertelkreft. 

Ofte oppdages disse kreftformene for sent, og behandlingen som eksisterer er ikke god nok. Det skyldes blant annet for lite kunnskap.  Du kan lese mer her: www.krafttakmotkreft.no

 

Slik kan du støtte aksjonen:

Gi gave via Vipps:

 

  • Vest-Telemark vidaregåande skule, avd. Dalen Vipps nr. 421013

 

Gi gave via Kreftforeningens Digitale bøsse:

 

https://innsamling.kreftforeningen.no/kmk2021/5-15327

 

Hva går pengene til? 
Pengene som samles inn til årets Krafttak mot kreft skal gå til kreftforskning for å bidra til at flere overlever kreftformer som i dag få overlever, og til gode omsorgstilbud for pasienter og pårørende.

Les mer om Kjell fra Hamar som overlevde kreftformen 3 av 4 dør av: https://kreftforeningen.no/krafttakmotkreft/mitt-hap-ligger-i-forskningen/

Hva er Krafttak mot kreft? 

  • Krafttak mot kreft er Kreftforeningens årlige innsamlingsaksjon 
  • Aksjonen foregår i uke 10 i 2021  
  • Pengene fra aksjonen går uavkortet til kreftforskning 
  • Hvert år velges det et tema for aksjonen som pengene går til 
  • Du kan støtte aksjonen ved å gi donere en gave

 

Tusen takk for din støtte!